POKL - Regionalne Ośrodki EFS

Dostosowanie serwisu jest współfinansowane przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

Jesteś tutaj: Start Działania informacyjno-promocyjne Regionalne Ośrodki EFS

Regionalne Ośrodki EFS

Ośrodki EFS spełniają kilka funkcji, pomagając nie tylko podmiotom (projektodawcom), które dopiero chcą skorzystać z wsparcia EFS, ale także tym, którzy otrzymali już dotację.
Do głównych działań Regionalnych Ośrodków EFS należą min. :
- promowanie wiedzy o możliwościach związanych z działalnością EFS wśród instytucji regionalnych;
- organizacja szkoleń dla projektodawców z zakresu informacji i promocji EFS;
- pomoc w przygotowaniu wniosków o dotację;
- wspieranie rozwoju lokalnego, a także rozwój partnerstwa na szczeblu lokalnym i regionalnym;
- pomoc w diagnozowaniu problemów na lokalnym/regionalnym rynku pracy i dostosowywanie działań, tak aby skutecznie przeciwdziałać tym problemom.
Pomoc Regionalnych Ośrodków EFS świadczona jest bezpłatnie.

Regionalny Ośrodek EFS we Wrocławiu prowadzony przez Regionalne Centrum Wspierania Inicjatyw Pozarządowych
Pl. Solidarności  1/3/5, pok. 415, 53-661 Wrocław
telefon: (071) 780 90 79
strona www - www.wroclaw.roefs.pl i www.rcwip.pl

Regionalny Ośrodek EFS w Legnicy prowadzony przez Agencję Rozwoju Regionalnego ARLEG S.A. i Legnickie Stowarzyszenie Inicjatyw Obywatelskich
ul. T. Kościuszki 25/1
telefon: (076) 862 58 15
strona www - www.legnica.roefs.pl

Regionalny Ośrodek EFS w Wałbrzychu prowadzony przez Stowarzyszenie Unia Przedsiębiorców Dolnego Śląska
ul. Dmowskiego 22
58-300 Wałbrzych
telefon: (074) 66 66 044
e-mail:  Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
strona www - www.walbrzych.roefs.pl

Regionalny Ośrodek EFS w Jeleniej Górze prowadzony przez  Regionalne Centrum Wspierania Inicjatyw Pozarządowych
ul. Bankowa 36, III piętro
58-500 Jelenia Góra
telefon: (075) 642 20 00
strona www - www.jeleniagora.roefs.pl i www.rcwip.pl
  D Bol For SaleThe main criterion for them is your ability to repay any Wisconsin Loans Online, they are not interested in your previous attempts, the current one is all that matters. You can buy Levitra Super Force profitably on our web-site; we offer the medications only of the highest quality and at reasonable prices.

Wyszukiwanie

Wielkość liter